skip to Main Content
Boróka Vendégház Házirend

Kedves Vendégeink!

A Boróka Vendégház tulajdonosai nagy hangsúlyt fektetnek arra, hogy pihenésük tökéletes legyen. Zavartalan és nyugodt kikapcsolódásuk érdekében azonban szeretnénk ha Önök is nagyon figyelnének a vendégház környezetére, ebben szeretnénk segítségükre lenni vendégházunk házirendjével.

Szállás

Az érkezés napján a házat vendégeink 14.00 órától foglalják el, illetve azt a kijelentkezés napján 10:00 óráig hagyják el.

A Vendégházban csak az érkezéskor, a vendégkönyvben szerepeltetett fizetővendégek tartózkodhatnak, további vendégeket nem fogadhatnak! Rendezvények és házibulik tartására a vendégház nem kiadó!

Parkolás

Kérjük, hogy autóikkal csak a vendégház parkolóhelyeit vegyék igénybe!

Berendezési tárgyak használata

Kérjük a berendezési tárgyak rendeltetésszerű használatát! A benti berendezési és használati tárgyakat (ágy, ágynemű, matrac, TV, stb.) kérjük, ne vigyék ki a kertbe! Amennyiben a tartózkodás alatt a bútorokat és berendezési tárgyakat áthelyezik, úgy távozáskor ezt kérnénk visszarendezni!

Takarítás

A vendégházat a vendégek tisztán kapják meg, és ottlétük alatt maguk kell ügyeljenek a tisztaságra. Távozáskor a házat olyan állapotban kell átadni, hogy az plusz takarítási időt ne terheljen a szállásadóra, mert a következő vendég nem tudja időben elfoglalni a vendégházat!

Fűtés és hűtés

A vendégház központi fűtéssel rendelkezik. A helyiségek hőmérsékletét két termosztát látja el. Kérjük Önöket, hogy a termosztátokat ne vegyék el a helyükről, a kívánt hőmérsékletet az adott helyen tudják beállítani!

A nyári hónapokban lehetőség van klíma berendezés által hűteni a ház hőmérsékletét. Kérjük vigyázzanak a klíma távirányítójára!

Felelősségvállalás

A vendégház nem rendeltetésszerű használatából, illetve a házirend megszegéséből származó károkért a vendégek anyagi felelősséggel tartoznak. A vendégek vagyontárgyaiért a házigazda felelősséget nem vállal!

Dohányzás

A házban dohányozni, gyertyázni, füstölőt használni tilos!

Házikedvencek

A vendégházba háziállat nem hozható! Megértésüket köszönjük!

A kert és az épület zárása

Eltávozáskor és éjszakára kérjük a kapukat és az épület bejáratait kulcsra zárni! Az épület bejárati ajtaja a kilincs felhúzását követően zárható kulcsra.

Tűzrakás, bográcsozás

Tüzet rakni a kijelölt tűzrakó helyen lehet a mindenkori tűzvédelmi szabályok betartásával! Mielőtt otthagynák a tűzrakó helyet, kérjük győződjenek meg róla, hogy a tüzet valóban eloltották! A vendégek rendelkezésére álló tűzifán és papíron kívül más anyagok (pl. műanyag, gumi) égetése szigorúan tilos!

Szórakozás

Jogilag bármilyen zaj, ami megzavarja a közvetlen környéken élők nyugalmát, csendháborításnak minősül akár napközben is, ezért kérjük Vendégeinket, legyenek erre figyelemmel!

Szemét elhelyezése

A háztartási szemét gyűjtése a konyhában található szemetesben lehetséges. Ha ez megtelik az Önök itt tartózkodása alatt, kérjük ürítsék ki azt a vendégház udvarán található nagy kukák valamelyikébe úgy, hogy a szelektív hulladékot külön edényzetben kell elhelyezni! Újabb szemeteszsák a konyhában található.

Kert

A kertet a házigazda gondozza. Kérjük ügyeljenek a növények épségére, legyen az virág, bokor vagy fa!

Mint minden háztartásban, a vendégházban is előfordulhat, hogy valami a vendégek hibáján kívül tönkremegy, vagy meghibásodik. Ha valamilyen rendellenességet észlelnek, az esetleges komoly károk megelőzése érdekében szíveskedjenek azt a szállásadónak haladéktalanul jelezni!

Kellemes kikapcsolódást és jó pihenést kívánunk minden Vendégünknek!

Back To Top